За нас

За OKF Corporation

Като водеща компания за първокласни здравословни напитки OKF Corporation изнася над 500 продукта в около 150 страни от Америка, Европа, Азия и Африка, има 340 глобални клиента (Wal-Mart, Costco, Tesco, и т.н.). Напитките на OKF Corporation лесно се намират от консуматорите в различните дистрибуционни канали като супермаркети, аптеки, магазини за плод и зеленчук и т.н. Напитката на OKF Алое Вера Кинг е бранд номер едно на световния пазар на напитки от алое.

От основаването си през 1990 OKF е постоянно заета със задачата да произвежда най-добрия продукт на световно равнище.

Със своя високотехнологичен производствен процес и производствени мощности, усъвършенствани в продължение на 20 години, OKF успява съвсем добре да се харесана потребителите по цял свят със своя вкус и качество. Като резултат от този успех през 2011 OKF беше наградена с президентската награда на годината за множество постижения в износа. Въпреки забележителния успех OKF се подготвя за втори скок като водеща компания за първокласни здравословни напитки, оборудвана с най-добрата в света фабрика за производство на множество напитки в град Ан-донг, Гьеонгсангбук-до в Корея.

OKF Corporation прави стъпка напред в имиджа си на глобална компания за храни с приноса за световното здраве.

Компанията е в процес на изграждане на стратегии за разработването на нови продукти, за да може да предоставя на хората по-лесен достъп до качествени здравословни напитки.

За фабриката на OKF

Производствената фабрика за напитки на OKF се намира в Андонг-си, Гьеонгбук-до, Корея. Мащабът и оборудването са от най-високо световно ниво. Съвсем скоро след основаването на OKF и построяването на първата фабрика през септември 2010 г., беше построена и втора фабрика през март 2011 г. Последва трета фабрика през май 2012 г. Цялата тази производствена мощност може да осигури стабилен поток от продукти в световната дистрибуционна мрежа.

Фабриката на OKF има осем производствени линии от голям мащаб, които се състоят от 16 основни процеса, и имат капацитет от 7 милиона продукта дневно, или 2.5 милиарда продукта годишно. Те могат да произведат всякакви видове контейнери от PET бутилки, стъклени бутилки, метални кенове, PET кенове, нови бутилкови кенове, с голяма капачка, и т.н. Тези продукти са сертифицирани по ISO, GMP, HACCP, HALAL, KOSHER и т.н.

OKF разполага с професионален екип за нови разработки и изследвания. Също така OKF планира да открие изследователски институт като сключи договори с глобални предприятия, водачи на световния пазар. OKF иска да бъде част от Global Multi Beverage Group като провежда изследвания за производството на нови здравословни напитки, които отразяват нуждата на клиента от здравословен живот.